Suikerspin

De Pofferie heeft een heuse Suikertante die de meest prachtige suikerspinnen kan maken in alle kleuren van de regenboog, alhoewel de favoriet toch wel de roze blijft. De Suikerspintante kan helemaal apart worden opgezet, maar is ook in combinatie met de poffertjes in te huren. Voor ieder wat wils. Voor de echte enthousiastelingen onder ons; Suikertante kan ook in combinatie worden gedaan met heeel veel schmink!

Wilt u ook kennismaken met onze Suikertante? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u aan de rechterzijde van de pagina. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Nog meer Oud Hollandse lekkernijen

De Pofferie biedt nog meer Oud Hollandse lekkernijen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een open dag met al het voorgenoemde en dan nog eens lekkere belegde broodjes, warme saucijzen, verse appelflappen, verse koffie en lekkere soep of warme chocomelk.

De Pofferie kan zich aanpassen aan uw wensen en is altijd bereid een goed voorstel aan u te doen wat binnen uw verwachtingen valt. De medewerkers zijn goedlachs, flexibel en professioneel. Wij bieden een persoonlijke touch, iets wat onontbeerlijk is in deze tijd. U zult tevreden terugkijken op een mooie samenwerking.Ronnie Lieftink
06-53436119

Geurtine Bakker
06-41840064

E-mail
info@depofferie.nlPaasMedia.nl