Verse friet

Wilt u een frietwagen huren? De Pofferie beschikt over een Authentieke Frietwagen. Hierbij wordt de verse friet zoals vanouds uitgedeeld in een originele puntzak, dat is toch wel het lekkerst! Uiteraard is de friet ook verkrijgbaar met een lekkere snack naar keuze. De frietwagen heeft een mooie warme uitstraling en is een aanwinst voor elk feest.

De Pofferie komt graag ook op uw feest om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk kan genieten van goed eten op een gezellige manier. Er zijn statafels waar men een patat-praatje kan maken met elkaar en de medewerkers van de Pofferie proeven de sfeer, zij laten u zien dat zij een aanwinst zijn voor uw partij. U zult tevreden zijn over de service!

Wilt u ook onze Authentieke frietwagen op uw feest inhuren? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u aan de rechterzijde van de pagina. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Nog meer Oud Hollandse lekkernijen

De Pofferie biedt nog meer Oud Hollandse lekkernijen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een open dag met al het voorgenoemde en dan nog eens lekkere belegde broodjes, warme saucijzen, verse appelflappen, verse koffie en lekkere soep of warme chocomelk.

De Pofferie kan zich aanpassen aan uw wensen en is altijd bereid een goed voorstel aan u te doen wat binnen uw verwachtingen valt. De medewerkers zijn goedlachs, flexibel en professioneel. Wij bieden een persoonlijke touch, iets wat onontbeerlijk is in deze tijd. U zult tevreden terugkijken op een mooie samenwerking.Ronnie Lieftink
06-53436119

Geurtine Bakker
06-41840064

E-mail
info@depofferie.nlPaasMedia.nl