Poffertjeskraam

Wilt u een poffertjeskraam huren? De Pofferie beschikt over meerdere Oud Hollandse poffertjeskramen. De poffertjeskraam wordt bij u op locatie opgebouwd zodat u de juiste plek en afmeting kunt bepalen. U kunt kiezen uit één of meerdere stands die aan elkaar te koppelen zijn. Kortom, van tientallen tot duizenden poffertjes per feestelijk evenement.

De Pofferie is altijd ruim op tijd aanwezig om met u te overleggen hoe u de poffertjes geserveerd wilt hebben. De medewerkers delen de poffertjes uit met een vriendelijkheid en professionaliteit die u van hen mag verwachten. Kwaliteit van de poffertjes staat bovenaan en iedereen zal naar hartelust kunnen smullen, er is genoeg voor iedereen, groot en klein.

Wilt u onze Oud Hollandse Poffertjeskraam inhuren? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u aan de rechterzijde van de pagina. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Nog meer Oud Hollandse lekkernijen

De Pofferie biedt nog meer Oud Hollandse lekkernijen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een open dag met al het voorgenoemde en dan nog eens lekkere belegde broodjes, warme saucijzen, verse appelflappen, verse koffie en lekkere soep of warme chocomelk.

De Pofferie kan zich aanpassen aan uw wensen en is altijd bereid een goed voorstel aan u te doen wat binnen uw verwachtingen valt. De medewerkers zijn goedlachs, flexibel en professioneel. Wij bieden een persoonlijke touch, iets wat onontbeerlijk is in deze tijd. U zult tevreden terugkijken op een mooie samenwerking.Ronnie Lieftink
06-53436119

Geurtine Bakker
06-41840064

E-mail
info@depofferie.nlPaasMedia.nl