Boerenijs

Ijswagen huren? De Pofferie heeft vers bereid boerenijs van de Veluwe. Kwaliteit is de hoogste prioriteit, de smaak van ons ijs is vol en puur, genieten voor klein en groot! De Boerenijsbrommer kan ook worden ingezet voor een combinatie van poffertjes met ijs en slagroom en lekkere sausjes of likeurtjes….Ziet u het al voor u?

Wilt u ook onze Boerenijsbrommer laten komen? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u aan de rechterzijde van de pagina. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Nog meer Oud Hollandse lekkernijen

De Pofferie biedt nog meer Oud Hollandse lekkernijen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een open dag met al het voorgenoemde en dan nog eens lekkere belegde broodjes, warme saucijzen, verse appelflappen, verse koffie en lekkere soep of warme chocomelk.

De Pofferie kan zich aanpassen aan uw wensen en is altijd bereid een goed voorstel aan u te doen wat binnen uw verwachtingen valt. De medewerkers zijn goedlachs, flexibel en professioneel. Wij bieden een persoonlijke touch, iets wat onontbeerlijk is in deze tijd. U zult tevreden terugkijken op een mooie samenwerking.Ronnie Lieftink
06-53436119

Geurtine Bakker
06-41840064

E-mail
info@depofferie.nlPaasMedia.nl