Catering op lokatie

De Pofferie kunt u inhuren voor uw feest voor groot en klein. Dat betekent niet alleen voor grote en kleine aantallen maar ook voor grote en kleine mensen. Denkt u aan een poffertjeskraam tijdens de open dag van uw bedrijf, een heerlijke toevoeging aan uw personeelsfeest of weer eens iets anders tijdens uw verjaardag dan de barbeque.

Een combinatie met een poffertjeskraam, de Oud Hollandse frietwagen en de Suikerspintante of de Boerenijswagen onder de plu, het is allemaal even lekker en gezellig. Alle combinaties zijn mogelijk. Indien u een thema wenst voor de aankleding wordt dit voor u geregeld.

Voor de kinderen kan er geregeld worden dat zij zelf hun poffertjes bakken onder het deskundig oog van de Pofferiemedewerkers. Veiligheid staat hierbij voorop. De bakplaten zijn erg heet, dus wij zijn uiterst alert dat er geen kind zich bezeert. De kinderen mogen het t-shirt natuurlijk houden als aandenken en u kunt het programma zo uitgebreid mogelijk maken als u wilt. Er kan geschminkt worden, gekleurd, versierd enzovoort. Wilt u dat wij ook de frisdrank bij de poffertjes verzorgen, geen probleem! 

Wilt u ook De Pofferie voor uw “kleine of grote” team inhuren? Laat het ons weten via het menu ‘contact’. Daar vindt u een contactformulier en u ontvangt een offerte op maat voor u gemaakt. U kunt natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers, de telefoonnummers vindt u aan de rechterzijde van de pagina. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Nog meer Oud Hollandse lekkernijen

De Pofferie biedt nog meer Oud Hollandse lekkernijen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een open dag met al het voorgenoemde en dan nog eens lekkere belegde broodjes, warme saucijzen, verse appelflappen, verse koffie en lekkere soep of warme chocomelk.

De Pofferie kan zich aanpassen aan uw wensen en is altijd bereid een goed voorstel aan u te doen wat binnen uw verwachtingen valt. De medewerkers zijn goedlachs, flexibel en professioneel. Wij bieden een persoonlijke touch, iets wat onontbeerlijk is in deze tijd. U zult tevreden terugkijken op een mooie samenwerking.Ronnie Lieftink
06-53436119

Geurtine Bakker
06-41840064

E-mail
info@depofferie.nlPaasMedia.nl